Hieronder voorbeelden van Track en trace codes:

- LX641395936NL 
- LL019533029CN
Let op: Uw pakket is pas na 2/3 dagen te volgen is op deze pagina. 


WAAR IS MIJN BESTELLING?
Wij verzenden vanuit internationale warenhuizen gevestigd in Europa, Azië en Noord-Amerika, afhankelijk van de beschikbaarheid van de diamond painting. De verzendtijd bedraagt normaal gesproken 7-15 werkdagen. In sommige gevallen kan de verzendtijd iets langer duren, hierin zijn wij afhankelijk van BPost of PostNL.

U kunt uw pakket normaal gesproken 2/3 dagen na bestelling volgen door het track en trace nummer die je van ons krijgt, zodra het pakketje verzonden is hierboven in te vullen. Heeft u nog geen track en trace code ontvangen? Wees gerust, in sommige gevallen is het tracking nummer iets later bekend. Uw pakket is in dat geval al wel onderweg naar uw huis. Let wel op dat de informatie van de track en trace code slechts als indicatie wordt aangehouden, het kan zijn dat de pakketdienst deze niet volledig up to date heeft.

WAAROM HEB IK MAAR EEN GEDEELTE VAN MIJN BESTELLING ONTVANGEN?
Het kan voorkomen dat je niet alle producten uit je bestelling in 1x ontvangt. We verzenden de diamond paintings in pakketjes vanaf verschillende locaties.

Sommige producten zullen dus wellicht eerder aankomen dan andere. Dit is heel normaal en normaal gesproken ontvang je het resterende deel van je bestelling binnen een aantal dagen.

WAAROM ZIE IK GEEN NIEUWE INFORMATIE OP DE TRACKING PAGINA?
Dit is normaal en gebeurt vaker. Wanneer je geen nieuwe informatie ontvangt op de tracking pagina, is het pakketje wel gewoon onderweg. Sommige pakketdiensten houden de status niet altijd up to date maar betekent dus niet dat het pakketje niet onderweg is. Nog even geduld en je kunt aan de slag met je nieuwe diamond painting!

Je kunt ook altijd nog even kijken of er al informatie beschikbaar is op de tracking pagina’s van PostNL (voor Nederland) of BPost (voor Belgie). Soms kun je hier al wel meer informatie vinden.

WELKE PAKKETDIENST GEBRUIKEN JULLIE?
Op het moment dat het pakketje het land binnenkomt neemt in Nederland PostNL het over en in Belgie neemt BPost het over. We hebben een goede samenwerking met beide partijen en wij mogen gebruik maken van de tracking pagina’s van beide pakketdiensten.

WANNEER KAN IK CONTACT OPNEMEN?
Als je het pakketje na 21 dagen nog steeds niet ontvangen hebt kun je contact met ons opnemen. Wij gaan dan contact opnemen met de pakketdienst om te kijken waar het pakketje blijft. Als je pakketje nog binnen deze 21 dagen valt kunnen wij nog geen extra informatie achterhalen.

WAT ZIT ER IN HET PAKKET?

Elke diamond painting komt met de volgende spullen:

  • Een geprint canvas doek.
  • Gekleurde diamant steentjes, gescheiden in plastic zakjes en allemaal genummerd.
  • Diamond Painting Pen en een pincet
  • Een sorteerdoosje en wax.